Nejnovější recenze ze sekce Čokoládové a ořechové pomazánky
Způsobuje nezvladatelnou závislost...
- Vynikající pochutina.
- Lahodná mlska. Můžu ji užívat i před dětmi. Nepoznaly, že jím "čokoládu" :-)
- Výborné třeba na ochucení zeleninového salátu, nebo i do pomazánek.
- Lahodná mlska. Není příliš sladká, je skvělá, vyvážená. Uspokojí mé touhy po něčem dobrém. Budu objednávat další a hlavně větší balení. A na Vánoce budu touto lahůdkou obdarovávat kamarádky. Pozor, je to návykové! :-)
HealthyCo Proteinella slaný karamel 200 g
Přidáno: 11. září 2024
(naposledy upraveno 11. září 2024)
Zakoupeno v OchutnejOřech.cz
- fajne a dobre kurde
Obliba vnučky.
- Tento produkt po otevření se ukázalo, že je nekvalitní a nelze ho konzumovat, protože má pachuť nějakého ropného produktu, což je nepřijatelné u potraviny. Volala jsem na uvedené telefonní číslo a automat nemá přesměrování na reklamace, ani na operátora což mi komplikuje normální reklamaci zboží. Jsem nucena tratit čas dalšími postupy a jsem tímto postojem e-shopu znechucená. Vypadá to jakoby ani nepřipouštěli, že nabízejí vadné zboží. Haroková
Výrobek určený ke konzumaci vykazuje obsah nějakého ropného produktu a nelze to konzumovat bez rizika poškození zdraví.
lepší jsem neměla
Dobrá
- Velký výběr ořechových másel
- Dostupnost produktu
Výborná mňamka a hromada bílkovin.
Chuťové opravdu výborné.
- Je to jedno z nejchutnějších burákových másel, které jsem mohl ochutnat. Cítíte chuť arašídů a ne nahořklou, skoro až plastovou chuť jiných značek
- Konzistence i jemnost je skvělá
- Nedělá se ve větším balení, protože mám velkou spotřebu. :-D
- hlavně chuť
- Tento produkt je můj oblíbený, miluju kávu, přidávám ho všude, kam se hodí, jen musím opatrně, protože je samozřejmě kalorický
- Objednala jsem podruhé, super produkt
Výborná s vyvážená chuť bez přidaného cukru!
- Fajn složení
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »