Francois Pralus Pralinkový krém 250 g
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
- delikátní
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
vynikající, bohužel zmizel velice rychle
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
- Vysoka cena
Nejlepsi coko pomazanka, kterou jsem kdy ochutnala.
Parametry produktu
Popis produktu
Pralinkový krém Francois Pralus „Pot de Creme de Noisette“ 250g
Víte, jak se vyrábějí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné“, uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...
Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, máte možnost. „Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: - stříbrná medaile, International Chocolate Awards European, 2013, kategorie „Milk – Spreads“
- Složení: pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, kakao, čisté kakaové máslo, sojový lecitin - GMO free (bez gneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy mléka.
- Upozornění: na povrchu krému se samovolně tvoří vrstvička oleje. Je to normální. Před použitím krém zamíchejte.
- Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
- Hmotnost a velikost: 250 g, sklenice 85×85×65 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2435
Energie v kcal 582
Tuky v g 41
Z toho nasycené tuky v g 7,5
Sacharidy v g 41
Z toho cukry v g 39
Bílkoviny v g 11
Sůl v g 0,01
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
- delikátní
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
vynikající, bohužel zmizel velice rychle
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
- Vysoka cena
Nejlepsi coko pomazanka, kterou jsem kdy ochutnala.
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
Král mezi krémy!
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
- kvalitní výrobek
- intenzivní chuť ořechů a čokolády
- konzistence vhodná i do obilné kaše