Bio Today Bio Kešu Máslo 170 g
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Kešu máslo se vyrábí z ořechů, které vynikají jemnou a lahodnou chutí. Jsou nepostradatelnou složkou zejména čínské a indické kuchyně. Kešu ořechy obsahují mimo jiné kyselinu listovou, karotenoidy a vitamíny skupiny B. K výrobě másla jsou pečlivě vybírány ty nejkvalitnější plody.
Kešu máslo je výborné jednoduše namazané na pečivu, ale i v různých mléčných koktejlech, jogurtech nebo müsli. Hodí se do sladkých i slaných variací vařených a pečených jídel jako jsou například palačinky, pudinky, koláče, pudinky nebo dipy.
Pro zpestření chuti se můžou do kešu másla přimíchat například nakrájené sušené meruňky, švestky, bobule goji, rozinky, javorový sirup, sirup z aloe vera, med a podobně. Kešu máslo ocení i pekařky a cukrářky, protože neuvěřitelně zjemní sladké krémy do zákusků, ale i těsta na dortové korpusy, pečivo a drobné cukroví.
V kešu másle nejsou použita žádná aditiva, konzervanty ani ztužené tuky, takže může docházet k oddělení kešu oleje. Tento jev nijak nesnižuje kvalitu másla, stačí ho před použitím promíchat. Máslo je ve velice praktickém balení se šroubovacím uzávěrem, který zabraňuje oxidaci a žluknutí.
Alergeny:
Kešu ořechy
Složení: 100 % kešu ořechy v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Země původu:
Holandsko
Obsah: 170 g
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 2531 kJ/602,5 kcal
Tuky z toho nasycených mastných kyselin mononenasycených mastných kyselin polynenasycených mastných kyselin 43,3 g 8,8 g 23,8 g 7,8 g
Sacharidy z toho cukry 29,4 g 5,8 g
Vlákniny 3,2 g
Bílkoviny 17,8 g
Sůl 30 mg
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.